D. e. n. l. æ. k. r. t. a. v. d. j. g. i. å. M. s. o. m. f. y. S. H. T. b. u. p. ,. N. h. -. ). ø. L. &. (. 1. I. 5. 0. 2. 4. c. /. F. B. °. C. '. R. 3
Igår havde vi skole-hjem samtaler på jobbet, og det betød at aftensmaden bestod af en madpakke. Det endte med denne wrap, som jeg fandt på BBC Good Food
Her på en bund af porrer ogdild i mascarpone. Lakspå en ny måde. Læg porreblandingen i bunden af et ovnfast fad, læg laksestykkerne over, dryp medcitronsaftog krydr med salt og peber
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Bland forsigtigt alle grøntsagerne, læg dem på et fad, læg laksestykkerne oven på, hæld dressing over, og pynt salatenmed hakket persille eller tangdrys
Dryp med lidt dilddressing over og rul dem, stramt. Smør dilddressing i et tyndt lag ud på en tortillapandekage fordel laksenpåog derefter alle grøntsagerne
Der er en verden til forskel på at spise frossen fisk og frisk fisk. Blomkål hører også til en af favoritterne i øjeblikket - og denne her salat smager intet mindre end fantastisk sammen med fisken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.