Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
For bedste resultat forbages grøntsagerne i ovnen, og bages herefter igen med paneringen. Den første delte opskrift jeg kunne finde på krigfisk, blev delt af Ditte med bloggen Mmm… Vegasme og blev senere fortolket af Månebarnet med opskriften på Fredsfisk
Aioli er majones med hvitløk. Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
Afgjort den mayo der falder mest i min smag og ikke skræmmer med farven. Jeg har før lavet mayonnaise på olivenolie, men synes de bliver for "skarpe i smagen"
Vi fik den skønneste Aïoli til en kylling med salat den anden dag. Det startede som en helt almindelig mayonaise og endte med en spicy og frisk dip, der gav maden et pift
Rør mayonnaisen sammen med pressede hvidløg. Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber. Den rigtige aïoli er klart den bedste, men i en snæver vending… eller når den rigtige for tredje gang er mislykket, så vinder den nemme
Kom kartoflerne op i en skål og vend medolivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden. Start med at skrubbe kartoflerne i vand, så overskydende jord falder af
Kammuslinger medaioli og en smule klassisk glaze er simpel, let og utrolig delikat. Den byder på alle de tænkelige teksturer – noget der knaser (tarteletbrødet), noget der smeltenr på tungen (kammuslingen) noget cremet (glaze) noget fed (aioli)
Tilsæt til sidst olivenolie og citronsaft og kør til massen er ensartet og luftig. Blend mandler, rismel, birkesød, bagepulver, salt og citronskal sammen indtil mandlerne er blevet til mel
For nogle år siden var jeg til olivenolie-smagning (lidt ligesom en vinsmagning) med Cathrine Fogel, der er uddannet leder af de officielle smagninger af olivenolie i Italien
Smelt smør sammen med olien på en pande (hvortil du har et passende låg). olivenolie. Læg buketterne på panden, når den er godt varm, og brun blomkålene godt af på den ene side - det er vigtigt, at de virkelig får noget farve, da det er med til at give dem masser af smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.