Smæk de fyldte peberfrugter i ovnen i 15-20 min ved 180 grader varmluft og server som de er eller med et drys frisk citronsaft, lidt frisk persille eller sukkerfri ketchup
Hvem elsker ikke pizza. 20-25 min. ★ Glutenfri★. Hvem elsker ikke pizza. Jeg gør. Engang i mellem eksperimentere jeg med sundere versioner, og meatza er et sikkert hit
Forleden aften spiste jeg aftensmad sammen med min søde veninde Jeanette. Vi elsker begge at eksperimentere i køkkenet, og denne gang resulterede det i fyldte squash med kylling i tomatsovs
Gulerodsfritter. 2. april 2016. Tags. opskrifter med gulerødderSundt alternativvegetar. Har du egentlig tænkt over hvor mange ting man kan bruge gulerødder til
Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Bring rigelig med vand i kog og tilsæt blomkålsrisene. Kog dem i 3-4 min. 1/2 blomkålshoved. Riv blomkålen på den grove side af rivejernet, så det får en rislignende struktur
Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings
Sprøde Veggie-bøffer med fet. Følg fremgangsmåde og opskrift her, til tærtebunden har været i ovnen i 10-12 minutter. Damp porrerne i 5-10 minutter under låg i en gryde ved svag varme med en smule vand, til de er møre. Drys med salt og peber og bag tærten i ved 200 grader i 25-30 minutter
115-20 cherrytomater, skåret i både. Kog op, rør hurtigt rundt og lad derefter retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til spaghettien er perfekt kogt – al dente, men en smule bid i
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Del på Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Lad brødet køle af og del det i fire lige store dele med en kniv eller en pizzaskærer. Bland de revne grøntsager med de øvrige ingredienser og lad dejen hvile 5-10 minutter
Sundhedsmyndighederne prøver, ofte forgæves, at få os til at spise fisk to gange om ugen. Det gør de fordi fisk er sundt for vores krop og hjerne, og jeg tænker, at det er en rigtig god ide at følge den anbefaling
French toast eller arme riddere som mange også kalder dem. De smager himmelsk og tager ingen tid at lave hvis man har lyst til lidt lækkersødt til morgenmaden i weekenden, men ikke gider stå og vende 100 pandekager til hele familien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.