3 dl
sukker 4 dl Urtekrams universal mel, denne 3 tsk bagepulver 1 spsk vaniliesukker 50 g smeltet smør 2 dl mælk Topping 125 g smør 100 g kokos 2½ dl brun farin ½ dl mælk Instruktioner Tænd ovnen på 175 grader Pisk æg og sukker lys og luftig Bland mel, bagepulver og vaniliesukker og rør det i dejen Tilsæt smeltet smør og mælk Hæld kagendejen i en passende form, beklædt med bagepapir (max 20 x 30 cm) Bag den i ovnen i ca. 20-30 min, til den er næsten færdig. Lav i mens topping Put alle ingredienser i en gryde og varn det ved svag varme til du har en jævn og ensartet masse. Fordel massen over kagen og bag det yderlige 5 - 10 min til massen er karameliseret på toppen. Lad kage køle lidt af og tag den ud af formen. Lad kage køle god af inden den spises 3.4.3177
I. f. o. r. i. g. e. w. k. n. d. b. y. C. h. s. t. a. l. æ. v. j. ø. m. p. ,. å. z. B. u. P. D. M. J. ). -. 4. 3. 0. 2. 5. 1. F. ½. (. S. T. H. R. N. c. V. ". Y. O. K. E. A. U. G. ) g
Men det er jo også en chokolade drømmekage, så hvad kan der gå galt. Han havde spurgt mig om vi ikke kunne bage en kage til aften-hyggen og jeg sprang med det samme til og sagde ja
Den smager af barndomsminder, er saftig, lige tilpas sød og nescafeen i topmassen er et pikant lille twist, som giver kagen lidt karakter uden at den egentligt smager af kaffe
Til toppingen desuden. Drømmekage med marcipan og karamelagtig kokostopping – mums. Det blev der heldigvis lavet om på i går i anledningen af, at min svoger har fødselsdag i dag, og det er hans yndlingskage
Det blev derfor denne lækre og konfekt-agtige sag, som faktisk bliver bagt helt uden mel og som derfor er perfekt, hvis der er en gæst i blandt som ikke tåler gluten
Pisk smør og æg sammen, tilsæt æggene en af gangen. Chokolade drømmekage med revet æbler i. Bland mel, kakao og bagepulver, tilsæt det i æggemassen, sammen med mælken
Det er der mange andre lækre veganske kager der er, men har man lyst til at lave en vegansk kage der bare skal være rigtig snasket og smagfuld – er dette lige sagen
Der er rosenkål i haven, og nu har de fået frost nok til at kunne bruges. Hverdag igen. Jeg plukker de største og lader resten stå, for de står stille og roligt og vokser videre derude
D. e. t. s. v. æ. r. d. a. l. P. o. y. n. j. g. ,. m. i. k. f. b. p. å. ø. -. (. ). M. h. F. u. ". V. B. J. Æ. N. K. /. 2. 0. 1. c. I. w. S. A. C. R. e l
D. e. t. h. a. r. g. m. i. f. l. o. s. ø. v. d. n. k. p. G. A. u. å. 2. B. y. æ. j. ,. b. Æ. 1. -. c. 0. 4. 3. (. ½. ). 5. ¼. F. ¾. C. °. M. N. O. J. K. 7. T. 8. P. R. H. –. S
F. r. i. k. a. d. e. l. m. ø. v. s. t. -. o. f. g. p. å. T. I. D. 2. 5. n. u. K. O. M. U. R. 3. A. S. 0. h. æ. b. 1. y. L. E. &. P. Å. 6. H. ,. 4. j. c
En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blive kedelige og ufestlige
Jeg ved godt at der det sidste stykke tid er kommet mange kager og søde sager på bloggenog jeg lover at der også snart er nogle gode hverdagsretter på vej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.