Legg andebrystetmed svoren ned i en stekepanne og stek til svoren har blitt brun og sprø. Andebryst. Dette er en god kombinasjon av smaker - Spis & Nyt
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Rids skindet på andebrystet i rudemønster med en meget skarp kniv uden at skære ned i kødet. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
J. e. g. f. a. l. d. t. o. v. r. n. p. s. k. i. M. y. b. ". A. m. ,. h. j. å. D. æ. u. ø. -. V. (. 4. ). 2. H. F. ½. 1. S. c. T. 3. N. G. 5. 6. B. 7. 8. 0. 9. x. K. P. é. s g
Dup andebrysterne tørre med køkkenrulle. Brun smør på en pande og brun andebrysterne på skindsiden. Serveres med brunede kartofler, sovs, rødkål og evt
Andebrysternes skind ridses ned til – ikke ned i – kødet, gnides med salt og lidt olivenolie. Skær fire skiver af den tykke ende – de skal ikke med i pureen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.