sukkerStart med at lave kødbollerne. Især kødbollerne blev jeg virkelig imponeret af. Jeg faldt over denne opskrift hos Sabina, og da den så relativt sund ud oven på en uge med usunde og uigennemtænkte retter, røg den på min madplan
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne medasiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
Smag til med salt og evt. I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordet sammen med mange andre retter og så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
- ikke med at have kødboller i fryseren (heldigvis), men med at købe dem færdiglavet. Hold eventuelt lidt tilbage med mælken, så din fars ikke bliver for lind
Det utraditionelle er, at den er smagt til med ingefær og koriander og drysset med ristede mandler. Rør dressingen sammen - evt med stavblender, og vend den i salaten sammen med koriander
Ikke mindst fordi det er nemt at have med at gøre – og også en god begynder-kål. Denne her er med asiatisk inspireret dressing med frisk koriander, mynte og ingefær og toppet med kylling, så den udgør et helt måltid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.