1 Til
2 personer 1 mango 2 avocadoer lidt limesaft 200 g rejer Dressing 1 fed hvidløg 2 dl creme fraiche 2 spsk jalapeños salt peberStart med at lave dressingen. Riv eller pres hvidløg, og rør det sammen med creme fraiche. Hak jalapeños fint (fjern evt. kernerne først, hvis det ikke skal være alt for stærkt). Bland de hakkede jalapeños i dressingen, og smag til med salt og peber.
Skær skrællen af mangoen og skær det gule frugtkød i fine tern. Undgå den hårde kerne i midten. Kom ternene i en skål.
Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene, og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i fine tern, og kom dem i en anden skål. Pres lidt limesaft over.
Kom rejerne i en tredje skål.
Servér i skålene, eller portionsanret i en madring med avocado nederst, så et lag mango og til sidst et lag rejer. Fjern madringen, og læg forsigtigt en klat dressing på toppen.
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. 1 mango 2 -3 avocado afhængig af størrelse 1 håndfuld salat (lidt blandede små blade) 1 lime (saften af) 1 tsk. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Læg omeletterne på to tallerkener, fordel rejerogavocadoskiver på dem og fold dem halvt sammen. Bland æg med vand, salt og peber, pisk det let med en gaffel og steg to omeletter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.