Ælt det sammen og ælt herefter det bløde smør i dejen. I vores gymnasieår var gulerodsbrud fra Guldbageren en fast bestanddel af enhver lektiedate/hyggesøndag/tømmermændsmorgenmad
Ælt derefter den bløde smør ind i dejen og ælt, til dejen er blød og smidig. Lad gulerodsbrudene hæve i 1 time og bag dem derefter ved 220 grader i cirka 15 minutter
D. e. t. h. r. m. å. v. æ. n. c. o. k. l. a. d. s. ø. p. i. ,. g. (. ). V. f. C. b. j. N. u. w. y. J. H. O. S. T. B. 6. G. 2. 5. 1. 8. ¼. 4. 3. P. R. L. 7. 0. -. F. /. ". ½. '. é. M. I
I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
J. e. g. s. k. u. l. h. a. v. b. r. ø. d. m. p. å. j. …. o. t. i. n. O. f. ,. M. y. C. H. K. '. A. æ. G. á. –. (. ). 5. 0. 2. 3. c. 8. 1. 7. 4. B. ”. Æ. L. T. F. /. S. D. -. N
Jeg fik også lavet en masse lækre gulerodsbrud, og jeg må indrømme at de blev helt perfekte. Dagen i dag er gået med madlavning, lidt rengøring, middagslur og mere afslapning, og jeg tør også godt love, at aftenen bliver tilbragt i sofaen i selskab med mand og Netflix
Nu har jeg efterhånden tilbragt halvandet år I USA, og det har ført mange gode ting med sig - blandt andet stribevis af dejligt bløde cookies og en åbenbaring for det cremede, crunchy og salte mirakel peanut butter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.