BLOMMECHUTNEYBLOMMECHUTNEY100 gr rørsukker1 lille rødløg4 blommer1 tsk fennikelfrø2 spsk æbleeddike1 spsk olivenoliesalt + peber 100 gr rørsukker Mit livs kogebog...
Blommechutney 500 gr. blommer. 1 lille løg. 150 gr. rørsukker. 1 dl æbleeddike. ½ tsk chili. 2 laurbærblade. Skyl blommerne, halver dem og fjern stenene lonemath.
Gråand med linser og blommechutney D. e. t. r. i. k. b. a. o. l. d. ,. g. s. å. u. m. ø. N. f. n. v. 1. 6. æ. S. h. j. -. y. p. M. J. z. G. c. (. 2. ). 4. /. T. 0. L. P. B. I. F. 5. A Smagstid
Valnøddeboller og blommechutney S. å. d. a. n. e. k. l. i. g. r. v. j. s. ø. …. p. f. t. h. y. o. m. b. c. u. A. ,. O. H. V. (. 1. 6. ). 3. 5. æ. 4. 8. 0. 2. L. ½. N. B. -. C. –. D. G. M Anne Naturglad
Raita chutney – du kan bruge en mild mangochutney, jeg bruger en hjemmelavet blommechutney, det betyder ikke så meget, det skal bare være en mild chutney Hurtig Mums
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.