Dejen er meget nem at arbejde med, den klistrer ikke som det meste andet glutenfri gør. Denne opskrift er en af familiens absolutte favoritter, selv mine unger er vilde med den, trods alle grønsagerne
Bollerne trilles i hænderne til høje boller og stilles med lille afstand i en lille bradepande ca. Disse hveder minder rigtig meget om de ”almindelige”, de er rigtig gode, og dejen er nem at arbejde med
S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Dyp hver bolle i olivenolie og tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede med olien. Bages straks de er formede i en godt varm ovn, giv dem gerne 220 grader de første 15 min og skru derefter varmen ned til 200 grader. Vent med at skære bollerne over, til de er kølet af 1,5 l
Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. 15-18 boller. Form 15-18 bollermed fugtige hænder, ellers klister de for meget. 15-18 boller
Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige bollermed en sprød skorpe, så led ikke længere. Den sprøde skorpe opnår jeg ved at bage dem med varmluft
Bland derefter æg og kokosmælk godt sammen, inden du hælder det sammen med de tørrer ingredienser. Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost
Selvom der er kommet mange glutenfrie alternativer til brød og kager, og selvom jeg har hørt godt om dem, så var jeg virkelig skeptisk da jeg skulle prøve Urtekrams fiberbagemix til glutenfrieboller
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.