Få broccolien skåret ud i mindre stykker, og blend det, så det minder om mel - bare fugtigt. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Bollerne er rigtig gode til madpakken. 5 boller. 1 broccoli. Alle ingredienserne blendes sammen til en fast masse, der formes til 5 boller. Bollerne bages i ovnen ved 175 grader i 25-30 min. 5 boller. 1 broccoli
Skær broccolien i mindre stykker, og. opskrift hos en anden blogger (jeg kan desværre ikke huske hvad. hun havde denne opskrift på broccoliboller, som jeg var nødt til
Og voila, de nemmeste og lækreste broccoliboller. Skær broccolien i mindre stykker, og kør det til sidst igennem en blender eller en foodprocessor, så broccolien bliver helt fin
I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Det her er simpelthen de bedste boller jeg længe har bagt. OG virkelig nemme. Men altså de her boller er anderledes end de almindelige fødselsdagsboller
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.