I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokolade frosting så godt
Igår lavede jeg denne skønne bulgursalat, og jeg skal love for at der er masser smag i. Jeg synes, det er så smart, at Rio Mare har lavet dåserne i halv størrelse – så kan man bare proppe en i tasken til frokost og slipper for at stå at bikse med at dele den op derhjemme
Bulguren koges efter anvisningen i vand med bouillon og evt. med en creme fraiche dressing. Salaten er også en kærkommen mulighed til, at undgå madspild, da alt hvad der findes i grøntsagsskuffen er velkomment
Intet andet skal der til, og så har du den mest delikate ret medbønner. Derfor bliver de her prydet med hvidløg, friske løg og salt (evt løgpulver) og salt
Hvis du vil lave bulgursalaten udenfor årstiden, kan du sagtens bruge andre saftige frugter som nektariner, appelsiner, blommer eller måske andre bær i stedet for kirsebær, og hvis du ikke har bulgur, vil du sagtens kunne erstatte med quinoa, spelt eller perlebyg
Derfor må kæresten og jeg indtage bulgursalaten alene og i selskab med en skrigende Oskar. Grøntsagsskuffen i køleskabet bugner og derfor er bulgursalat en kærkommen mulighed for, at få brugt nogle af alle disse lækre sprøde og sunde sager
Samtidig spices de op med en masse krydderier, og ikke mindst - MASSER af hvidløg. Opskriften er med inspiration fra min søster, som altid har en skål medhvidløgsbønner klar, når jeg er inviteret på aftensmad hos hende
Blend de skyllede og drænede bønnermed olie til en fin puré uden klumper. Kagen mætter dermedogså en del og jeg fandt ud af at to stykker var lige i overkanten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.