– og så er det ellers blot at samle burgeren efter smag og behag …. Burgerboller (opskrift her). Tag den af (gem den), ogmed en skarp, lille kniv løsnes kerner osv
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Smør burgerbollernemed ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager. Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Lækker sprød og juicy portobello burgermed krydret kikærtebøf, guacamole og salat. Jeg syntes ofte, at vegetarmad inspirerer til mad proppet med flere grøntsager, farver og masser af smag og krydderier
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud mednoget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
Opskriften på “burgerbollerne” kan jeg ikke ta’ æren for. der må du kaste dig forbi Loui & Bearnaisen (du ka’ klikke lige her, så sker det fluks) – og gør endelig det, hun disker på med mange lækkerier …
Pensel svampene med en lille smule olie, både udvendigt og indvendigt. med en lille skive ost. Ellers er alt sund, også den hjemmelavet burgerdressing, som er heri
Og du kan komme lige det du har lyst til i. Jeg kommer det hele i en foodprocesser og kører det godt. Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSesamfrø til pynt Barbecue marinade. Skær din rest af ribbensteg i ca 1 cm tykke skiver og vend marinaden på , lad det trække en time og kom den i ovnen på 180 grader i ca 10 - 15 min , alt efter hvor branke du gerne vil have dem. ca 1 cm tykke skiver og vend marinaden på , lad det trække en time og kom den i ovnen på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.