Det var oprindeligt fætter Keld i Californien der introducerede denne fantastiske salsa for os, og det er noget nær det bedste til en varm sommerdag med kolde øl og mad på grillen
Start medsalsaen, så den kan stå og trække, mens du laver resten. Giv den et godt skvæt olivenolie og smag til med salt og peber, så smagene kan stå og samle sig
Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Blendes og Vendes på den kogtefriske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Skær squashen i tern og rist den på meget varm pande i olie ogmed salt
Jeg får somme tider et flip med en bestemt ret, som jeg så spiser rigtig meget i en periode. Og så er de bare for lækre de der vietnamesie forårsruller
Grøntsagerne vaskes, og skæres i mundrette bider. Parmesan og cremefine tilsættes grøntsagerne, og saucen smages til - jeg tilsætter masser af sort peber og godt med salt
Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. I dag havde vi nemlig besøg af et par af de udenlandske forskere fra mit arbejde med familie
Kom så madlavningsfløden i, og smag til med salt og peber. Kom citronsaft, salt og peber på laksen. Riv laksen fra hinanden med to gafler, og bland det i retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.