Efter en lang dag, hvor der er jule for fulde gardiner, er det godt med en nem og lækker omgang aftensmad, og valget faldt på en indisk sød kartoffelsuppemed lækkert brød til
Her i november, hvor det er mørkt, når man kommer hjem, og hvor det enten regner, stormer eller begge dele, er det godt med lidt varm og krydret farsmad
Græskarsuppemed for eksempel hokkaido er super skøn, men butternut gør det absolut lige så godt. Denne opskrift medbutternut, løg, ingefær og god grøntsagsfond har masser af smag, og tager ingen tid at lave
Pigerne på besøg en kold vinteraften - det kræver vino og en fyldig suppemed masser af fyld. Det er ikke vigtigt at fyldet er varmt, så det kan laves i forvejen ogsuppen skal bare være varm
Start med at skære enderne af din butternutsquash, skær den op på langs og udhul den. Læg dem i en stor skål og vend krydderierne deri, vend det hele rundt med fingrene, så krydderierne bliver fordelt
B. u. t. e. r. n. S. q. a. s. h. v. i. l. g. æ. k. m. d. ø. ,. D. o. f. b. C. A. E. -. y. p. å. j. H. é. J. M. R. c. (. 4. ). [. L. ]. 1. 2. 5. 3. 0. /. O. '. ½. 7. T. I. ". U. V. N
butternutsquashog græskar er ret sødlige i smagen, og derfor spiser jeg det. vild medbutternut især i denne kombination af stærkt, surt, sødt og salt - at
Skrab kødet ud af butter squashen. Drys suppenmed den ristet pølse og brødcroutoner inden servering. Kom fløde ogyogurt i og stavblænd det hele til en cremet supppe og smag til med salt
Forleden lavede jeg en dejlig suppemed kartofler ogsquash - den blev rigtig dejlig. Når de er helt møre tilsættes boullionterningerne og det hele blendes med en stavblender
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.