S. å. e. r. d. t. i. l. m. n. æ. g. a. b. o. u. f. U. p. ,. s. v. k. j. J. H. V. -. h. ø. D. B. K. O. A. c. P. y. ). R. w. 2. I. 1. 8. 0. 7. ½. 3. F. L. 4. (. 5. 6
K. y. l. i. n. g. e. s. u. p. k. a. r. t. v. D. o. f. A. m. d. S. F. å. R. æ. ,. h. O. 4. /. w. C. b. -. J. I. 1. ½. 2. ø. 3. %. j. c. L. 0. V. M. T. t l
Bøfsalater er og bliver en favorit, og de kan heldigvis laves på et hav af forskellige måder. Jeg har aldrig prøvet at lave mad med rabarber, så jeg glæder mig til at prøve det af i alle mulige forskellige typer retter
Smør brødet med avokadomos og top med grøntsager, kylling, karry-/mangodressing og bacon. Jeg elsker en god club sandwich på en af Københavns mange cafeer, men hvorfor ikke give sig i kast med at lave en limited edition selv
Tilsæt hakkede nødder eller peanuts for en mere snickers’ish version, høvlet mørk chokolade, drys med lidt citronmelisse eller mynte, revet citrusskal, brug friske sommerbær i stedet for bananer eller ananas/mango for mere caribisk stemning
En let og lækker hverdagsret, der smagsmæssigt låner lidt fra det caribiske køkken. Her er rettet serveret med jasminris, men det kan selvfølgelig erstattes af grovere sorter, som fx bulgur, brune ris, vilde ris eller perlespelt
Det smagte virkelig godt, så det måtte vi straks eksperimentere lidt med. Du starter med at poppe ca. Det blandes sammen med de poppede popcorn og anrettes i et festligt glas eller skål
Så da temaet blev Thailand var jeg slet ikke i tvivl om, at der skulle en bøfsalat på bordet. Den trofaste læser har nok efterhånden opdaget, at jeg har en svaghed for salater med rødt kød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.