This weekend I made a few white chocolatepannacottas for Sillas and myself. Add the white chocolate into the cream mixture and stir well until the chocolate has melted
Læg husblas i en skål med koldt vand i ca. PannaCotta. Sørg for at det er blandet godt. Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige PannaCotta, blot med ingredienserne fløde, mælk og sukker
Sæt husblassen i blød i kolde vand. En almindelig pannacotta er super lækker, men jeg har ikke rigtig noget frugt hjemme til toppen, så det blev karamel og havsalt
Vrid husblas for vand og rør det godt sammen med den varme fløde. Det er ikke lang tid siden, at jeg smagte pannacotta for første gang, og åh hvor jeg bare ELSKER denne dessert
So that’s when I made this wonderful raspberryand limeade. Lots of people were out enjoying the weather, sitting outside cafés with a cup of coffee and a little pastry
Hvis du har brug for inspiration til, hvad du skal bruge den sidste karamel til, kan jeg anbefale havregrød med æbletern, mandler og karamel eller denne saltkaramel swirl ice cream
Er du mere til en almindelig pannacotta, skulle du prøve denne med mandelaroma og jordbærcoulis, eller den mere utraditionelle med kakao og appelsingelé
Der er egentlig allerede en opskrift på pannacotta med hindbærcoulis på bloggen (se bare her), men den anden dag fik jeg en ide til en ny, efterårsversion med æble og karamel
I. n. s. p. i. r. e. t. a. f. o. k. å. b. l. g. w. c. h. d. v. j. ø. D. m. ,. æ. W. '. ). 6. P. 2. 5. 0. u. 1. y. F. H. –. U. T. 3. -. 4. K. é. S. B. L
Dark chocolate, white chocolate, strawberry, a classic New York cheesecake, Baileys or lime…I could go on and on with all the different types of cheesecakes I want to try out
N. o. k. e. n. y. u. t. g. a. v. d. I. l. i. s. r. P. C. ,. f. ø. G. m. j. ✿. O. p. 6. -. 8. A. T. 5. 1. 0. 3. /. 4. h. Y. B. å. b. æ. S. L. 7. H. R. é. F. `. ´. ¯. ). ░. (. •. \. |. ◠. ‿. _. ¸. ٭. ✻. ☆
I. '. l. g. e. t. o. h. c. u. p. a. k. s. i. n. b. ,. f. r. v. m. j. E. S. C. A. d. y. w. D. (. M. G. x. ). 1. 9. 8. 3. 2. 0. 6. -. Y. O. T. N. W. H. L. q. 5. %. 4. z. P. 7. J. å. ø. æ
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.