Med sommertid hører der istid og igår lavede jeg denne lækre cremede chokoladeis. Denne opskrift på cremet chokoladeis er efterhånden ved at være meget brugt og gammel
Jeg er en sucker for chokoladeis, så det blev selvfølgelig den variant, jeg valgte at lave. Ja, der var så lige en skriftlig eksamen, som kom i vejen - men der er blevet kokkeret i køkkenet, så der ligger en masse billeder og venter
Desserten blev denne hjemmelavede chokoladeis, som fik et twist af frisk chili, hakkede mørk chokoladestykker med chili og blev også toppet med denne chokolade og knuste frysetørrede hindbær
Himmelfartsferien fik jeg lavet disse sunde proteinfyldte chokoladeis og de smager skønt, specielt når de bliver dyppet i mørk chokolade og rullet i finthakkede mandler
chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
chokoladeis. Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Da vi lavede chokoladeis til menuen nytårsaften blev der 6 æggehvider til overs. Det blev til denne omgang af sprøde Pavlovaer med en sej midte, lige præcis som en Pavlova skal være
Dette kunne lige så let have været frugt- eller bærpuré, chokoladestykker, lakridspulver (som Dortea), frisk frugt eller sågar slik Det vil også være muligt at vente kakao- eller carobpulver i selve blandingen og få sig en fantastisk chokoladeis
Se denne video om hvordan man laver chokoladeis – det går ud for. Hvis man vil have en stærk. lakridsis, bruges ren lakridsekstrakt, men lidt lakridsrodspulver gør, at isen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.