Denne gang valgte jeg at lave en citrontærtemedmarengslåg - en klassiker i mit køkken. Smelt smørret med flormelis, citronsaft og -skal i en gryde og lad det koge i fem minutter
På dette tidspunkt havde jeg aldrig prøve at bage en citrontærte, for jeg fik en uheldig oplevelse med en citrontærte, der var alt for meget lemony og meget meget sur
Kom tærtedejen i en tærteform og prik med en gaffel i bunden og siderne. Kom citronfyldet op i tærtebunden og kom marengs henover så det dækker helt ud til kanterne
Skræl og skær løg, og steges i en gryde med lidt smør eller olie til de bliver bløde. Skræl og skær løg, og steges i en gryde med lidt smør eller olie til de bliver bløde
Rul herefter dejen ud og smør en spring- eller tærteform. For lidt tid siden blev der fremstillet denne friske citrontærte, som jeg længe har overvejet
-. -. -. -. I. t. a. l. i. e. n. s. k. c. r. o. æ. m. d. j. g. f. y. ø. D. ,. v. å. u. p. J. h. b. F. S. M. (. ). T. =. 1. 5. 3. 0. 2. 4. B. 6. 7. 9. ½. /. Æ. R. L. P. H. "
Havremedaljonerne er sprøde og søde, medsyrlig-sødlemoncurd og knasende marshmellow top. I made this cake for my birthday which is oat, lemon curd and meringue
Jeg håber du har nydt denne dag, ligesom jeg… Jeg vil dele resten af aftenen og min kærlighedskage med min elskede, vores mumi, vores mis og det lille sparkende mini-wienerbrød som vokser i min mave
eller den kan nydes som jeg gjorde medsukker-lagefrugt og en drys chokolade. Sådan en marengsbund kan bruges til meget – fx som pavlova med flødeskum, frisk frugt og revet chokolade
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. De holder sig glimrende i køleskabet i en 4-5 dage, men jeg har endnu ikke selv prøvet at fryse dem endnu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.