Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Men med frisk salat toppet medbagte rodfrugter, kommer jeg hele vejen rundt. Jeg har opdaget, det kan være stress, et spørgsmål om sammensætning af måltidet og hastigheden hvormed blodsukkeret daler efter måltidet, men sjovt nok, så har jeg også indset, at det kan være et spørgsmål om smag
Top salatenmed drænet hytteost, rosiner og ristede kerner. Salaten harmonerer rigtig godt i sine smage og teksturer, da den både har det søde fra rosiner, det stærke fra chili og det sprøde fra kålen
Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidt olivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin
Nu er danske hokkaidogræskarog dansk grønkål kommet på hylderne i butikkerne, og hver gang jeg går fordi de strålende orange hokkaidogræskar, må jeg bare have et eller flere med i kurven
Bland forsigtigt alle grøntsagerne, læg dem på et fad, læg laksestykkerne oven på, hæld dressing over, og pynt salatenmed hakket persille eller tangdrys
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.