Hvis der er en dessert jeg vender tilbage til igen og igen, så er det altså creme brulée. Det er bare så skønt med en dessert der står klar i køleskabet, så man ikke skal tænke på det på dagen
The crème brûlè is finished when it has a light mushy consistence. 2dl cream2dl milk70g sugar5 yolks½ vanilla stickSugar for burningMixed berries or fruitSplit the vanilla by cutting it lengthwise
Fif Karamelliserer du creme brûléerne under ovngrillen, kan det være en idé at sætte dem i en bradepande fyldt op med vand og isterninger, så de små cremer ikke bliver varme i ovnen
En af dagene op til jul, da jeg var ved at gøre de sidste gaveindkøb, faldt jeg over det fineste CrèmeBrûlée-sæt og ærgrede mig over, at jeg ikke havde nået at få det på ønskesedlen
L. i. t. v. r. g. ,. s. m. a. k. e. p. å. d. n. f. ø. j. o. b. l. c. ". ). . C. è. û. é. F. -. y. D. h. I. T. 6. 5. 1. u. 3. H. S. V. P. 8. 0. 4. E. 2. 7. '. B. O. R. M. N. t L
E. n. y. ,. m. e. s. k. ø. v. a. r. i. t. o. f. d. l. c. è. b. û. é. p. M. g. A. J. h. u. (. j. ). H. ". å. D. æ. 2. -. 5. 6. 1. ½. 7. 0. 3. R. S. F. V. K. 4. P. L. 9. T. 8
Créme Brulée er en af mine yndlingsdesserter. Det smager himmelsk og der er stor underholdningsværdi i at stå med sin lille gasbrænder og karmelisere sukkeret mens gæsterne kigger på
Jeg har længe gået med en lille drøm i maven om at lave Crèmebrûlée med hvid chokolade. Fif Karamelliserer du creme brûléerne under ovngrillen, kan det være en idé at sætte dem i en bradepande fyldt op med vand og isterninger, så de små cremer ikke bliver varme i ovnen, de skal nemlig spises kolde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.