Det er der blandt andet komme dennegrønnelasagne ud af. Jeg kunne simpelthen ikke mere, vel nok fordi jeg heller ikke smagte på maden, men blot sørgede for at sluge den… i hvert fald dengrønne… når nu jeg skulle for at opnå det skide vægttab
Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Grundopskriften på den her lasagne har jeg lært af min dejlige veninde Ditte. Jeg har prøvet at gøre hende kunsten efter og har tilføjet lidt nyt til hendes oprindelige opskrift, ligesom jeg af og til tilpasser den efter, hvad der er i køleskabet
Hvis du ikke har alverdens tid til at lave aftensmad, er her en let løsning. Lad den køle af. Har du tid, så lad fisken stå i køleskabet i nogle timer og marinere, og ellers ryster du marinaden og fisken godt sammen i en frysepose, lægger fisken i et ildfast fad og hælder resten af marinaden over
Hvis du gerne vil spise vegetarisk eller vegansk til jul, eller blot ønsker lidt inspiration til grønne elementer på julebordet, så er det nu du skal læse med
Dengrønne smoothie har været lidt af en udfordring for mig. )Jeg har efterhånden fået afstemt forholdende sådan at mine smagsløg som klart foretrækker det søde, har lyst til at drikke sådan en sag her
Skræl gulerødderne, skær dem i meget små tern – de kan også rives men så afgiver de mere væske og lasagnen bliver mere snasket – og kom dem op i gryden
Tilbehøret til den "grønne" lasagne blev de to store skaftkoteletter som lå og ventede i fryseren. Kæresten beklagede sig overhovedet ikke over menuen, så det må være den slags lasagne som er gangbar
Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
Dengrønne smoothie indeholder et hav af vitaminer og kostfibre, mens de med et lavere sukkerindhold end frugtsmoothies, giver et mere stabilt blodsukker
1 liter4 grønne æbler3 agurker1/2 bundt mynte2-5 cm ingefær (hvis man ikke ønsker den kraftige smag af ingefær så nøjes med 2 cm)Vaks æbler, agurk og mynte og halverer æblerne inden det hel kommes i en saftpresser. 4 grønne æbler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.