Der har været gang i ovnen og køknet hele dagen - det er jo DenStore Bagedag. Til bunden er brugt en opskrift på linsedej, hvor jeg har tilføjet korn fra vaniljestang, da jeg godt kan lide vanilje
Det var ikke kun søde sager der blev bagt i går i anledningen af denstore bagedag. Jeg fik taget hul på Ernest og bagt et rugbrød, og så fik jeg hjælp fra pigerne til at bage ovenstående grovboller og pizzasnegle
) Men hvorom alting er, så skal det i hvert fald ikke være grunden til, at der ikke bliver afholdt "DenStore Bagedag" herhjemme, for jeg gør det fint alene (og lidt i selskab med bimsen)
Kog fløden op og rør den sammen med saften og pisk den varme væske i æggeblandingen. Hæld det tilbage i gryden og varm op til den tykner og sæt derefter på køl
Vi havde gæster, og jeg havde ikke lyst til at bruge hele dagen ude i køkkenet, så derfor valgte jeg denne ret, der både er super let at lave, kræver ikke meget tid og smager himmelsk
Denstore bagedyst, der vises tirsdag kl. Derfor er en del aftener den sidste måneds tid blevet spenderet foran tv'et, og det er resulteret i, at jeg rent faktisk har fået et yndlingsprogram
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i. • 6 store æg
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
D. e. t. h. r. m. å. v. æ. n. c. o. k. l. a. d. s. ø. p. i. ,. g. (. ). V. f. C. b. j. N. u. w. y. J. H. O. S. T. B. 6. G. 2. 5. 1. 8. ¼. 4. 3. P. R. L. 7. 0. -. F. /. ". ½. '. é. M. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.