Super nem og lækker dessert eller snack fyldt med sødme. evt en sjat frisk appelsin eller lime saft. Bled the mango to to a even mass in a foodproseccor, mis chia, maple, vanila in, place in a jar and set in the fridge for a couple go hours, the longer the better
De kan bages hele, skæres i skiver, tern, bruges i vafler og bagværk. Kokosolie til stegning. Hæld fyldet oven på de bagte sød kartoffel stykker og server med mango chutney
1 moden mango 1 frisk, rød chili 1 lille stykke ingefær 1 fed hvidløg 2 spsk kokosmel (du kan med fordel bruge frisk kokos – jeg havde bare kun kokosmel den dag) 1 … 1 moden mango. 2 spsk kokosmel
P. a. n. c. o. t. ,. d. i. r. e. k. v. s. «. f. l. ø. ». D. g. m. p. u. j. y. b. æ. -. H. I. A. R. T. 4. 1. 2. /. h. S. K. L. 0. å. B. ด. ี. แ. ล. ะ. ห. ว. า. น l
Layer some diced fresh mango on top of the pudding layer. Alternate layers of chia pudding and freshly diced mango until glasses are filled to the top, ending with freshly diced mango
Blend mangoen glat med en stavblender og bland limesaften i. presset limesaftBund. mango ca. smuldr kiksene fint og rør det med kokosmel og smeltet smør
Har længe kunne tænke mig at afprøve cookies i dehydratoren, og nu blev det med mango. Kør dem i food processoren med resten af ingredienserne på nær boghvede og den ene portion kokosmel
Jeg er vild med brunch, fordi det er en god blanding afsød og salt. For et par uger siden inviterede jeg min familie til brunch i lejligheden, hvor denne chiagrød med vanilje, kokos og mango var en del af det
i lasagne og pizza - men jeg har endnu ikke prøvet nogen af delene. mango chutney. Well, her er opskriften på sojagranulat i sød og krydret sauce, som jeg lavede for et par dage siden
Mos bananen og rør den rundt i grøden (bananen er med til at søde grøden). Bland chiafrø, vaniljepulver og kokosmælk og stil det i køleskabet natten over
Jeg er ikke fanatisk, dog har jeg heller ikke brug for at stoppe min krop med for mange unødvendige søde sager, som får mit blodsukker til at svinge op og ned i løbet af dagen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg er ikke den store fortaler for proteinbarer, og synes en del af dem smager syntetisk. De er både lækre når de lige kommer ud og er lune, hvor bollen samt chokoladen er dejlig varm og det hele grattes godt til af den smeltet chokolade - specielt ens læber
)Vi får den næsten altid til indisk dahl, hvor mangoens og melonens sødme sammen med korianderens karakteristiske duft og smag står i perfekt kontrast, som et mildnende supplement til den ofte stærkt krydrede indiske/ asiatiske mad
Det en dejlig sød og smoothie der har en masse sødme fra frugterne. 2 appelsiner med saft og kød. 1 mango. 1 stor skive af en netmelon. 1 mango. 1 stor skive af en netmelon
limesaft. Her er den klassiske bagekartoffel skiftet ud med sød kartoffel. limesaft. Som navnet antyder, er den noget sødere end almindelige kartofler, som den misvisende ofte sammenlignes med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.