Langt om længe kan I få opskriften på den lækreste lemon curd. Lemon curd3 små glasSaft og skal af 4-5 citroner (1,75 dl saft)350 g sukker175 g smør4 æg2 æggeblommerPisk æg og sukker sammen i en gryde og tilsæt smør, citronsaft og citronskal
Vinaigrette kan opbevares i køleskabet en lille uges tid. 1flagesalt og friskkværnet peberKom det hele i en skål og rør det sammen til vinaigretten er ensartet i konsistensen
Mit minidoughnut-jern er kommet i brug igen. Manden forslog jeg brugte appelsin istedet for citron i denne opskrift, og det kom vi ikke til at fortryde
- en frisk og svampet eftermiddagskageSom jo passede ret godt til en blæsende kristi himmelfartsdag som igår, hvor blæsten ruskede i kinder og hår, og de mørke og regnfyldte skyer drev henover lille Aalborg, som dog lod regnen vente på sig
Det er kun anden gang i mit liv, at jeg laver hjemmelavet lemon curd. Derudover kan lemon curd spises til, på og i det meste som eksempelvis smurt på brød og pandekager, lagkager eller tærter eller som topping på is, grød og meget mere
Jeg er flere gange, i de engelske opskrifter, stødt på lemon curd. ½ liter lemon curd. Når lemon curden er kold hældes den på det steriliserede glas og opbevares i køleskabet 150 gr sukker
10 grunde til du skal drikke vand med citron. (Kilde her). 1. Renser huden. En af de mest overbevisende grunde til at skylle lidt citronvand ned er, at det holder huden friskere
"Hjemmebag til kapsejlads. ". Der findes simpelthen intet bedre end at sidde i solen med en ny åbnet øl og spise hjemmelavet pizzasnegle og selvfølgelig samtidig se en kæmpe folk universitetstuderende gå total amok over folk, som fræser frem og tilbage i små både over uni-søen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.