Kagen er god både som eftermiddagskage, men bestemt også som en del af en dessert. Det var en rigtig dejlig dag igår med solskin, kajak, svømning, kage og hygge - hvad mere kan man ønske sig i pinsen
I dag kom mine forældre til eftermiddagskage, og jeg brugte lang tid på at udtænke en opskrift. Den kondenserde mælk smelter nærmest sammen med dejen, og bliver til en lækker, lidt sej, men sprød masse
Nå, men tilbage til søndagens eftermiddagskage som i dag er en svampet, smagfuld, sød og samtidig syrlig glutenfri banankage med et tykt lag mørkt chokolade
Fordel det herefter med fingrene. Når de er klare, så tilsætter svampene, og lader væden svitse fra inden du tilsætter osten og lader den smelte, inden creme fraiche kommer på og der smages til med salt og peber
Stempelkaffe opleves af de fleste som værende kraftigere og mere fyldig end almindelig kaffe, og til det store morgenbord eller eftermiddagskagen er den således et perfekt supplement
Dog fik jeg bagt eftermiddagskage til min familie. Men med et lækkert sprødt ydre og fast bund og så giver de syrlige rabarber et fantastisk modspil til den klistrede søde karamel som de er pakket ind i
Det er bevægelse og godt for kroppen uanset hvad, og går du og veninden ikke det antal skridt som matcher kalorieindholdet i din eftermiddagskage ifølge kvindemagasin, så går det også nok
Jeg har spist (semisund) hjemmebagt eftermiddagskage - i får en opskrift snart, den var så god. ) Jeg har delt giveaway'en i samarbejde med Naturlig Frisk
Det blev han med denne skønne lagkage. Marengsen vendes forsigtigt med marcipanmassen over mange gange – du skal være forsigtig, så luften ikke slås ud
En eftermiddagskage til kaffen, er skønt og hyggeligt. En lille pose med små skønne knaldrøde bær. 3 små æg fra egne høns - eller to fra Brugsen150 lys rørsukker50 mørk rørsukker eller farin1 dl rapsolie1 dl mælk - eller soya/ris mælk100 g mandler - malet til mel60 g kokosmel40 g alm mel1½ tsk bagepulver150 g tyttebær50 gr god mørk chokolade(du kan også blot bruge 200 g alminde hvedemel, men det tåler jeg dårligt, derfor forsøger jeg mig med andre typer af mel)Pisk æg og sukker til en tyk hvid æggesnaps. Kommes i en springform og bages ved 200* i 40-45 min,Serveres lun, og med en smugle creme fraise, flødeskum og lidt af tyttebærene rørt med lidt rørsukker 3 små æg
En nem og lækker eftermiddagskage/dessert. Knus makronerne ( kan gøres i en frysepose, så beholder man også de små stykker) og bland det sammen med æblerne i en skål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.