Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød. Jeg er vild medsmagen, men kan bedre lide den mærhed jeg får fra en salat medenten fisk, skaldyr eller æg
Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft ogbacon. Svits det hele i den samme pande som mørbradbøfferne, derefter kommes champignon der er delt i kvarte i og svitses videre
Hæld de flåede tomater, fløde ogchampignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Enenkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Et lite tips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikke vil ha sterk mat) er å lage en porsjon på sidenmed mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan bli litt for sterk for de minste
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangenog supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke endermeden blød, våd dejbund
Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede ogmed at spise
Kom den i en pose sammenmed rasp, ost og krydderier. Kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker, ogvendt i dejligt krydret rasp, ost, baconog stegt dejligt sprød
Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost ogbacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrød meden kerne af ost
S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Opvarm nu igen ghee/kokosolie på pandenog steg de hakkede løg klare heri sammenmed hvidløg. Riv hvidkål og gulerødder i foodprocessorenog hæld det over i en skål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.