Start med at krydre fasanen med salt og peber, og lad den stå lidt og trække. I selvsamme pande – nu uden bacon og løg – opvarmer du lidt smør, og så skal fasanen brankes på alle sider
Fasan i fine klæ’r …. Partér fasanerne, så du står med overlår, underlår og bryster. Smelt smørret i en stor gryde og brun fasanstykkerne godt og grundigt
I løbet af bogen for de ofte serveret ragout både som morgenmad, frokost og aftensmad. Oksekøds ragout bliver nævnt et par gange i bogen i forbindelse med morgenmad
Fasan med svampe og hasselnødder. Fasanen deles i hhv. Server fasanerne på vilde ris med saucen over og drys derefter nødder og svampe over sammen med den friske brøndkarse
I går fik vi okseragout og jeg har aldrig prøvet at lave den i ovnen før. OkseragoutHele portionen indeholder 18 propoints400 gram oksekød i tern2 løg2 tsk olie2 laurbærblade3 dl oksebouillon2 ds hakkede tomater1 tsk rosmarin150 gram ærterTænd ovnen på 220 grader
Restemad med fasan. Når man nu har fundet ud af, at fasan faktisk mætter ret meget, og at man ikke har kunnet spise op – overhovedet ikke har kunnet spise op – eller hvis man har været så klog, at man har lavet en stor portion, kan man lave den lækreste restemad af det, der blev til overs af retten med fasan
Mange kalder frikassé for en ragout, og det er i og for sig også rigtigt. Frikassé er en lys ragout og betragtes på grund af sin lette og lyse smag og farve som forårsmad
Jeg har jævnligt lavet ragout på denne måde gennem årene som veganer, og jeg må på ærlig vi erklære den for langt overlegen smagsmæssigt end den animalske version
Lammeragout behøver ikke at tage en evighed at tilberede. Til denne lammeragout vil vi anbefale at du bruger lammebov eller lammeculotte som begge dele egner sig godt til gryderetter – og ragout er jo som bekendt en gryderet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.