Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød. 3 gulerødder. 1 fed hvidløg. 15-20 oliven. 1 spsk citronsaft. 1 tsk revet citronskal. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15. Bag yderligere 7-10 minutter eller til at gulerødderne. 1 tomat. 10 minutter, de skal. 3 gulerødder. 1 fed hvidløg. 15-20 oliven. 1 spsk citronsaft. 1 tsk revet citronskal. 1 tomat
-. 1. 1. 3. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 3. 3. 1. 1. 1. 1. 1. N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 2. J. G. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. K. P. 8. I. H
Tilsæt så melet, og rør, til dejen er fast. Jeg er efterhånden lidt for gammel til at klæde mig ud og rasle ved dørene, men man bliver vist aldrig for gammel til fastelavnsboller - heldigvis
-. -. -. -. 3. 1. 1. 1. 1. 3. 3. 1. 3. S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. h. a. d. n. t. f. l. p. w. b. ø. u. D. y. C. æ. ). J. M. ". c. /. B. (. 5. O. F. G. V. 2. 0. 4. P. N. é. T. R. H. I. K. E. L. z. ½. q
Og det er nu sådan en dejlig tid på året. Det var en stor oplevelse og nogle dejlige minder. Bolledej Smelt smør i en lille gryde og bland derefter mælken i, så det afkøles
1. 1. 1. 3. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 3. 1. 1. T. r. a. d. i. t. o. n. e. ,. p. u. l. f. s. v. b. J. g. m. k. å. c. D. j. æ. 5. 0. 2. ø. 4. 7. M. h. 6. x. C. /. V. S. B. y. P
- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
Dej. Dejen. Ælt dejen godt og vurder hvor meget mere mel du skal have i. Dejen skal være smidig og blød. Når dejen har hævet, rulles den ud i en stor firkant, lidt under ½ cm tykt, og skæres ud i firkanter a ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.