Ikke helt en salat, men super lækkert som tilbehør, til den store bøf eller stegen.2 pers
3-4
rødbeder
1 håndfuld
frisk timian
2 fed
hvidløg
1/4
piskefløde
Salt
Peber.
Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader.
Find et ildfast fad frem, skræl rødbederne (husk handsker) skær dem i kvarte, og anbring dem i fadet - skræl rødløgene og skær lidt af enderne af, skær også dem i kvarte både og læg dem ved siden af rødbederne
H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
Rødbeder er billige, fulde af fibre, smukke at se på og giver farve til middagen og så er det en rodfrugt som kan gemmes udendørs så længe det ikke er frostvejr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.