Beklæd en stor bageplade med bagepapir og smør hele grøntsagsmassen ud til et stort fladbrød. Når jeg tænker tilbage, så skyldes det sikkert, at grøntsager var noget, jeg forbandt med grønt kogt til udødelighed eller en salat bestående af iceberg, agurk og gulerødder
D. e. t. h. a. r. v. æ. n. o. g. f. u. d. i. l. m. p. s. ,. j. k. b. å. y. M. ø. w. c. B. J. 6. C. (. ). 3. -. 4. P. 1. S. F. G. A. R. T. I. H. z. 2. 5. ½. 0. L. E. K. 8. N. V. U. O
Bland agurken med græsk yoghurtog knust hvidløg. Smag til med salt. Den største græske klassiker tzatziki er bare altid super lækker som dip til brød eller tilbehør til en hovedret
Vores brød blev til aften ledsaget af et souvlaki spyd, lidt forskelligt grønt og så en creme fraiche dressing med masser af friskhakket dild og hvidløg
Smør fladbrødenemed agurkecreme og læg to salatblade på hver. Ferien er ved at være slut og hverdagen truer, og så er det lækkert med en god og velsmagende frokost
Nu er der kun tilbage at fylde fladbrødene, vi synes det smager fantastisk med en lækker salat af agurk, tomat og løg med lidt balsamico på, og en god tzatziki
Vask agurken og riv den groft med et rivejern og læg det i et dørslag til afdrypning i ca. Imens presses hvidløg og hvis I bruger frisk dild så hak også det nu
De er utrolig nemme at lave, med simple ingredienser og smager rigtig godt. Fladbrødet er klar når det begynder at få en gylden overflade med mørke områder (se billedet) Pas på at det ikke bliver brændt, det kan gå stærkt
Jeg er vild med den græske salat tzatziki, med agurk, hvidløg og græsk yoghurt, men jeg har leget lidt og byttet de klassiske ingredienser ud med blomkål, pære, skyr og selvfølgelig stadig hvidløg
D. a. j. e. g. s. k. r. v. i. n. d. l. æ. t. m. f. o. ,. p. å. z. q. u. h. y. N. -. 2. b. (. P. S. ). V. ø. M. c. +. H. T. w. 1. ½. E. B. A. . ". 3. /. 4. K. I. G. O. F. 7. s g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.