Derefter kommes der en smule kogteris i bunden af squashen, hvorefter der fyldes op med kødfyldet. Tomaterne hakkes i tern og tilsættes sammen med krydderierne, hvorefter det hele simre ca
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Mens kødet hygger sig i gryden, skæres squashene over på langs og udhules med en ske. Til sidst blev det for meget for min kære ægtemand, som resolut svang mig op på skuldrene og fes af sted - så kunne jeg sidde deroppe og sparke lidt ud efter vores forfølger eller daske ham med bacon (
Det er super lækkert sammen med de fyldteSquash. Når Squash får en vis størrelse, bliver de bløde i midten, så er de bedst at fylde dem med forskellige lækre fyld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.