Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir med en ske, pensl med vand og drys med sesamfrø. Bland bagepulveret i melet, og kom kerner, frø, mel og salt i vandet/geléen - og rør det godt sammen
Men jeg synes ofte, at de er anledning til en hel del mavekneb og ubehag i tarmen generelt (i hvert fald for mennesker som mig, der har et meget sart mave-tarm system) Men efter at have eksperimenteret lidt i køkkenet er jeg nået frem til disse helt igennem skønne og velsmagende knækbrød, som er fyldtmed super næring og gode fedtstoffer fra mandler, sesam -og chiafrø
S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l
Jeg har igen brugt en melblanding fra Schär og har peppet dejen op med lækre frø og kerner. Derefter formes bollerne med en ske dyppet i lidt olie, da dejen er ret klistret
Tag dejen op med en våd ske, og form boller med hænderne, som du dypper i vand. Jeg har fundet denne opskrift på en blog der hedder Glutenfrie fristelser, hun har rigtige mange gode opskrifter, men jeg synes der er en fejl ved dem
Forsøg dig selv frem i din familie med opskriften her. Iblødsætning af korn og frø/kerner nedbryder fytinsyren, og gør derved brødet mere fordøjelsesvenligt
H. e. r. n. o. p. s. k. i. f. t. å. b. l. u. d. g. ,. m. j. h. a. y. v. /. w. (. ). -. æ. J. ". D. ø. M. I. c. 1. 6. 5. U. S. K. 2. 0. z. 7. 8. F. L. Æ. R. 3. B. 4. P
Brug gerne en køkkenmaskine til at røre rundt med. Vi får rigtig mange henvendelser om vi ikke kan bage nogle ting der er glutenfrie, så her kommer først eksempel på lækre glutenfrie boller
Derudover siger min mavefornemmelse NO GO til gær og Husk (som ofte bruges for at få glutenfrie produkter til at hæve og hænge sammen, men som jeg ikke er tilhænger af dagligt)
Dejen er meget nem at arbejde med, den klistrer ikke som det meste andet glutenfri gør. Denne opskrift er en af familiens absolutte favoritter, selv mine unger er vilde med den, trods alle grønsagerne
Nu har jeg efterhånden lavet en hel del madpandekager, typisk når jeg ikke har hjemmebagt ell. interessant brød i hjemmet, eller en masse forskellige rester af grøntsager eller andet, som ville være perfekt i en gryderet
Især, lune og nybagte med koldt smør. Jeg elsker faktisk brød. Men jeg spiser det så godt som aldrig. Primært fordi min mave reagerer ret dårligt på det, og jeg bliver træt og slap, når jeg spiser det
Rødbederne rives groft på et rivejern og tilsættes sammen medkernerne. Jeg har leget lidt med at gøre opskriften glutenfattig, samtidig med at jeg har bevaret smagen af den gode speltmel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.