Denne ærtepuré smager, hvis jeg selv skal sige det, fuldstændig forrygende lækkert. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
fuldkornsnudler med rå fintsnittede grønsager, scramblede øko æg og jordnøddesmørdressing. Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salat med grønne linser og drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
denne ranch dressing, der var med til at smagssætte min aftensmåltid igår. Altså røre røre røre… voila dressing der har både fedme, styrke og syrlighed
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
1 dl youghurt2 spsk. revet peberrod2 spsk. honning1 citronskal3 spsk. olie1/2 tsk havsaltfriskkværnet pebersmag til revet muskat nødDet hele røres sammen og smages til med lidt citronsaft
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.