Tilsæt dernæst farsen og steg let. 1) Bland alle ingredienserne til mørdejen sammen og ælt til en ensformig masse. 2) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. 3) Bland æg, fløde, revet ost og salt i en skål. 4) Kom dernæst kødet, løg og champignons over i æggemassen og bland sammen
Men som alternativ til æbleskiver og andre julelækkerier, er de perfekte i juletiden også. De har stået på to-do-listen i lang tid og jeg er glad for jeg brugte lillejuleaften på at tilberede dem og nyde dem i sofaen med Tommi og Buddy
Og vil de ikke være hyggeligt selv at kunne lave dem. December – Hvid brown. Jeg har gjort et forsøg – OG JA, jeg ved godt at min chokolade-temperering mislykkedes
med billige dåseøl og slik i kilovis. Har I en dag til overs i december måned, kan den med fordel. Duften af punch, brændte mandler ogfedtkogte kager blander
og min kollega har planlagt at bage den i weekenden, så jeg ville lige teste den. I bladet er cremen hvid, men da jeg bruger æg fra vores egne fritgående, økologiske høns, blev min creme mere gul, men smagen var i top
Man kan næsten ikke komme udenom frikadellerne og kartoffelsalaten til en julefrokost. Bland løgene og de restenrede ingredienser til en ensformig fars
De slår alle andre opskrifter og folk er altid begejstret for dem. De smager dejligt af peber og eftersmagen er krydret og smager altid af en (håndfuld) mere
Sørg for, at alt smørret er fordelt og ikke er i klumper. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
Når jeg tænker jul i udlandet og specielt de engelsktalende lande, tænker jeg Eggnog. Jeg anede faktisk ikke hvad det var indtil jeg læste opskrifterne igennem og bagefter var jeg stadig noget skeptisk
Så i dag blev det til noget der minder om et müsli brød. I dag har jeg faktisk været utrolig træt, men det skal selvfølgelig ikke ødelægge mit nye bag-i-december-projekt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.