Halver græskaret og skrab kernerne ud. Læg de halve græskar i et ovnfast fad. Anret to af de halve græskar på to tallerkener og fyld med kikærter, smuldret feta og hakket persille
Græskar kage, krydderkage, ølkage… Dette er faktisk ALT det gode, samlet i en fantastisk blanding. Det græskar der skal i, er nemlig fyldet fra et græskarhoved… Det kan godt spises, ja
Endnu en græskaropskrift – jeg elsker virkelig den grøntsag. Jeg har nu delt opskrifter på hokkaido deller, ovnbagte græskarfritter, hokkaido suppe, græskarmuffins og nu disse fyldte græskar
Hæld chutneyen på rengjorte glas. Æble chutney1 kg æbler2 fed hvidløg5 cm ingefærskal og saft fra en citron5 dl æblecidereddike1 spsk hel koriander2 spsk lys rørsukker1 dl rosinerevt
S. ø. n. d. a. g. i. u. e. 4. 2. s. t. f. r. å. k. o. l. m. p. ". L. C. H. F. I. b. v. 1. E. æ. &. h. j. D. J. ,. -. ). V. U. y. +. M. N. é. W. w. /. c. O. P. G. 8. T. 9. 0. B. 5. 3. (. t g
Ja, du læste helt rigtigt… Ikke “græske” men “græskar” frikadeller. Det kan man helt sikkert også godt bruge, men idéen er, at vise, at man faktisk, sagtens, kan bruge fyldet fra de der græskarhoveder, som man laver til Halloween
Efteråret er over os, hvilket også betyder starten på græskarsæsonen. Græskar er perfekt vintermad, og bagt græskar er et oplagt valg til sund tilbehør til julemiddagen
græskarret og græskarpuré, som kan bruges til alverdens opskrifter. Først – hvordan laves græskarpuré. Hokkaido (Hokkaidogræskar skal bage/koge længere end almindelige store græskar))
Fjern kernerne fra græskaret og skær det i mindre stykker. Kom græskarstykkerne i en foodprocessor og blend sammen med græskarvand, fløde, hakket timian, muskatnød samt salt og peber
Skræl græskaret, fjern kernerne og skær det i grove stykker sammen med jordskokkerne. Steg løg og hvidløg i olie i gryden til de begynder at tage farve og tilsæt så græskar og jordskokker sammen med krydderierne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.