Forleden havde jeg besøg af en sød veninde, som skulle hjælpe mig med lidt billeder til bloggen. Jeg lavede derfor en sund og nem kage, vi kunne hygge os med
Den lidt bitre dybe chokocreme spiller virkelig godt sammen med den søde dadel/mandelbund. Sidste søndag da vi fejrede Norr, var denne kagen en del af kagebordet
Og jeg starter i det søde hjørne. Det har været en travl uge på arbejdet, ikke mindre end fire bogcaféer har jeg afholdt sammen med en kollega på forskellige biblioteker i mit område
★Først blender du dadler, æg, sødemiddel og olie en foodprocessor. Du må endelig ikke overbage disse muffins – de skal være saftige og klistrede, nærmest som en blødende chokoladekage – Jeg spiser dem derfor direkte af formen
She’s baaaack. Efter en helt igennem glædelig graviditet har holdt mig stangen i et jerngreb i 4-5 måneder med kvalme, træthed og hvad dertil hører, er jeg endelig tilbage for fulde hammer og så klar
Deres store sødme gør dem tilfredsstillende som dessert, mens bananerne og fuldkornsindholdet gør dem fine som et lidt sundere alternativ til andre søde sager, hvis blodsukkeret falder hen på eftermiddagen
Derfor bagte jeg forleden disse ægge muffins. Pisk det hele sammen og hæld det i muffins forme. Top dejen med lidt græskarkerner, og sæt muffinsene i en forvarmet ovn ved 200 grader og giv dem ca
Aldrig har du kunne spise så søde, lækre og saftige muffins med så god samvittighed. Så er disse muffins perfekte at have med som morgenmåltid efter træningen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.