Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Bland melet med salt og peber og pisk vand og æg i. Det er en vegetarret med masser af smag. Jeg bagte pandekagen på en lille pande, så den blev tyk, men den kan også bages på en stor pande og rulles sammen om hytteostfyldet
Skal salaten serveres med det samme, skal ærterne selvfølgelig være tøet op. Skal det være nemt og enkelt men stadig frisk og lækkert og ikke mindst smukt og sundt
J. e. g. k. n. u. s. l. r. æ. b. ø. d. o. p. i. t. h. v. m. ,. å. a. W. S. +. f. j. I. y. D. F. C. O. K. (. 1. 5. ). 2. 0. c. 7. 3. Æ. B. L. -. P. E. '. w. Y
Pengasius fileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprød og lækker og ikke sætter sig i panden
jeg brugte ærter, grønne bønner ogbroccoli. Af samme årsag fik mindstepigen, som stadig befinder sig trygt i min mave, den brilliante idé, at hendes far skulle begaves med hans kogebog "River Cottage - Veg everyday" på selveste fars dag
Løget hakkes fint og blandes med. Men når man har en rest blomkål, der trænger til at blive brugt og man har lyst til kødløse frikadeller, så er det jo oplagt at forvandle den kedelige blomkål til lækre, sprødefrikadeller
Kender du quinoa. I denne ret er det de næringsrige frø fra quinoa planten, der skal bruges. Quinoa stammer fra Sydamerika og er blevet dyrket i højlandsområder i Bolivia og Peru i 6000 år. Frøene indeholder stort set alle essentielle aminosyrer og et meget højt proteinindhold på mellem 7,5 og 22%. De har et fedtindhold på omkring 5% baseret på overvejende de mest sunde fedtsyrer som omega-3-fedtsyren og alfalinolensyre. 20 frikadellerDu skal bruge. 2 dl rød quinoa1 rødbede3 store gulerødder1 løg2 fed hvidløg3 ægSaltPeberMild karryOlie til stegningSådan gør du. Kogquinoaen efter anvisning på pakkenSkræl gulerødder og rødbedeRiv gulerødder, rødbede og løg ned i en skålPres hvidløget og kom det i skålenTilsæt de færdigkogtequinoa (de skal lige køle lidt af)Kom æggene i og rør godt rundt til du har en klæbrig farsTilsæt salt, peber og lidt karry Varm olien på en god pande og form farsen til frikadellerSteges til de er gyldne på begge siderHer er quinoafrikadellerne serveret med kartofler stegt i ovnen, brun sovs, agurkestave og hummus 2 dl rød quinoa
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.