barbecuemarinerede nakkekoteletter, ribeyebøffer, hakkebøffer, hotwings og forskellige slags pølser. Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Opskrift. 2½ kg nakkefilet. 6 spsk rub. 2 dl bbq sovs. Fremgangsmåde. Vi kender alle de kedelige koteletter som ligger nede i køledisken - 8 tynde strimler gris for en halvtredser
Har du smakt denne sammensetningen før. torsk, appelsin og rosmarin. Smaker smaskens. Asparges og tomat passer også godt til -og for å gjøre middagen komplett, ovnsbakte poteter
Endelig kommer sommeren og det er grilltid. Det er blevet sæson for kartofler. Der findes ikke noget bedre end ovnbagte nye små kartofler, krydret og vendt med Tangpesto fra Nordisk Tang
De nye kartofler rengøres og koges i 10 min. Kan gøres dagen før de skal bruges. Kartoflerne lægges i en foliebakke sammen med rødløg, der er skåret i skiver og nogle smørklatter
Vi er officielt trådt ind i sommermånederne – om vejret så er med os eller ej. Når vejret bliver lunere, aftenerne lysere og solen skinner, ændrer min lyst til mad sig også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.