Tilsæt kulør, og smag saucentil. Brun smørret, til det er gyldent i en stor gryde, der kan rumme en kylling, og brun kyllingen på alle sider ved jævn tilkraftig varme
Den her fantastiskeopskrift har jeg fået anbefalet afmin søde veninde Charlotte. En god og nem måde at gøre kyllingfileternelidt anderledes oginteressante på, når man går død i at [
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. y. l. d. e. b. o. m. s. t. a. n. k. g. …. j. ,. h. v. r. f. R. u. -. ø. O. p. A. J. å. q. K
Hvor iasien denne ret sådan mere præcist bør lokaliseresvidesikke, og med minnogetheftigeudskiftningogtilsættelseafingredienser hører den i hvert fald nok ikketilnogen steder iminversion
Retten er overhovedet ikke stærkt, den har bare en dejlig smag af kanel, bouillonogspidskommen, og så passer det super godt med de 'fluffy' couscous, kyllingen, persillenog de sprøde ristedemandler
Kom Kyllinge/grøntsagsblandingen over isaucen, smag til med oustersauce, salt og peber, kan evt. Lækker og anderledes måde at få kyllingog grøntsager, og trods den lange ingredienslisteogsåforholdsvishurtig at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.