-. -. -. -. -. -. -. H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
K-vitamin er blandt andet væsentligt for blodstørksningsprocessen i kroppen, og C-vitamin er vigtigt for vores immunforsvar og dermed vores evne til at modstå virus og bakterier
Jeg er meget glad for friskbagt brød - det er vist ingen hemmelighed længere. Som du måske har spottet, er den her opskrift en variation over opskriften i mit tidligere indlæg om gulerodsboller med havregrød
Søndag morgen bagte jeg disse langtidshævede gulerodsboller til min familie. Herefter blev de penslet med lidt A-38 og drysset med solsikkekerner og stillet ind i den varme ovn. Langtidshævede gulerodsboller, 12-18 stk. 2 dl A-38. Brug 2 spiseskeer og kom 12-18 klatter på pladen. 2 dl A-38
det er blevet til Luises gulerodsboller - fuldt ud konkurrencedygtige med Emmerys’. Det her er en opskrift, jeg har arbejdet på over lang tid efterhånden - med et ganske bestemt mål for øje
Follow my blog with BloglovinJeg har lavet disse gulerodsboller utallige gange og de er lige gode hver gang, de er bløde og svampede, samt er de stadig gode efter en tur i fryseren
Det er simpelthen bedst med langtidshævet dej. Langtidshævet glutenfri boller, ca. Bollerne bages ved 200 grader i 20-25 minutter og jeg brugte varmluft
Her vil der ikke blive serveret Hveder i Store Bededagsferien, men derimod gulerodsboller. Det drejer sig forhåbentlig kun om 2-3 ugers tid, for hold da op hvor er jeg ved at få abstinenser. 300-400 g hvedemel. 6-7 dl koldt vand. 300-400 g hvedemel. 6-7 dl koldt vand
Denne gang har jeg prøvet at lave bollerne af en langtidshævet dej, som er tilberedt om eftermiddagen den ene dag og efter et ophold natten over i køleskab, blev de bagt om eftermiddagen den næste morgen
-. -. -. I. s. i. d. t. e. u. g. k. ø. b. v. n. l. r. æ. m. h. å. o. ,. a. j. 2. 3. p. y. f. D. K. R. M. L. (. 1. ). 5. 0. 4. G. H. é. B. c. S. V. F. T. C. O. J. z. P. N. E. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.