Disse grove amerikanske pandekager er også kopieret fra min gamle blog, disse lavede min veninde og jeg også til vores middags-brunch efter nedenstående link, men efter mine ændringer
En let lavet frokost kan være en frokost pandekage med råkost f. eksHertil bruges. 1 æg1 dl kærnemælk25 g havregryn25 g grahamsmelOlieÆg og kærnemælk piskes sammen og mel og havregryn blandes i
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Det er ikke fordi der er noget i vejen med almindelige pandekager, men amerikanske pandekager egner sig altså helt klart bedre til brunch eller morgenmad
Jeg er kæmpe fan af tærter. Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. Jeg laver altid mine pandekager med lidt øl i dejen, for at gøre dem dejlig sprøde, og herudover tilføjer jeg altid vanilje, som jeg synes gør noget ekstra godt for smagen
Det blev til en portion af disse grove speltbasser, som er fundet via. - en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Til aften ville jeg lave pandekager, men lidt sundere en de almindelige - jeg havde ikke selv lyst til "kesoplatter" (med hytteost ) så overvejede noget fuldkornsmel af en art, men faldt så over en opskrift uden mel, men med havregryn
Lad dejen hvile en halv times tid inden brug, dette er vigtigt for at pandekagerne kan hænge sammen. Steg pandekagerne på en slip-let pande med en smule olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.