Mælken hældes langsom i æggene under piskning, derefter hældes æg-mælk blandingen tilbage i kasserollen hvor det får et opkog under omrøring, til det har boblet et par gange
Egentlig skulle jeg bare lave en “hvad køkkenet rummede kage“, og faktisk manglede jeg et enkelt æg. Her har jeg taget en af de mest old school, elskede og populære skærekager – drømmekage – og lavet den om til drømmemuffins
Kom dejen i en stor springform med bagepapir i bunden. Tilsæt mælk og olie. Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Rør flormelis og vand sammen og pynt sneglene med glasur. Det er nemmest i en el-mikser. Alle kan lide kanelsnegle, så det er den sikre kage til brunch eller kaffen
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
med lidt guldstøv. Fordel hindbær på toppen, kom chokolade skriverne over hindbærene og drys evt. Stik en gaffel ned i kagen, hvis dejen stadig klæber til gaflen, bag den da lidt mere – Ovne er meget forskellige
Tilsæt denne fløde-æggeblandingtil solbærlagen i en tynd stråle under konstant piskning. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Du kan med fordel lave dem sammen med tørrede rabarber - se tilberedningen i næste afsnit. Brug et sukkertermometer til at holde øje med temperaturen i sukkermassen
Så er du klar til at gå i gang medvanilje-cremen. Mår jeg tænker sommer og kage - er der helt sikkert mange af frugt involveret, så dagen kage blev en Sommertærte med frugter og mazarin-bund
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.