Koldskål er en skøn dessert eller snack, især her om sommeren. Der findes rigtig mange forskellige købe koldskål og jeg er personlig ret vild med cheasys og løgismoses, dog er det lidt hyggeligere og lækkert selv at lave koldskålen
Koldskål med hjemmelavet crunchy drys. Hjemmelavet crunchy drys. Se hvad jeg har fundet - en købevariant af koldskål lavet på soyamælk, en økologisk variant med smag af vanilje og helt uden hvidt sukker
Som dansker har man det vel sådan, at det ikke har været sommer, hvis man ikke har fået koldskål. Så når nu sommeren udebliver her i Stavanger, må vi altså have en masse koldskål
Hjemmelavetkoldskål er en af dem. Når man lukker øjnene kan man næsten dufte vaniljen blande sig med duften af blomster som står i flor og smage den kolde koldskål som lindrer for varmen i den solrige dag
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
- Bland sukker og vand i en lille gryde. Varm op til sukkeret er smeltet. Lad sukkersiruppen køle af. - Pres citronerne og limefrugterne, så der er omkring 4 dl saft
Lækker hjemmelavet honningristet müsli med nødder, kerner, gryn og evt. Nogle gange er det svært at finde den perfekte müsli i supermarkedet, så derfor må man jo begive sig ud i at lave en hjemmelavet udgave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.