Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefærog grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. 1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Juicen er fyldt med de vigtige A- og C-vitaminer samt betakaroten og en masse sunde mineraler. Endnu en orange juice - i dag på æble, gulerod, appelsin, chiliogingefær
S. t. a. d. i. g. p. å. D. u. k. n. ,. m. e. o. s. h. v. 1. 0. 2. l. r. f. ø. y. I. æ. -. M. 3. j. b. 4. V. O. c. ". (. ). /. 5. H. F. G. è. L. T. 6. P. t g
11 rød chili, finthakket. 11 cm ingefær, finthakket. 1Kog op ved svag varme og lad det simre i ca. 1Rør indimellem og smag til. 1Tag gryden af varme og hæld chutneyen på på rene glas
Blend med en stavblender og varm derefter suppen op igen. Skær chili, hvidløg ogingefær i skiver. Vinteren er tiden for supper og de er også perfekte i december, da det er en god måde at få spist nogle grøntsager i en måned domineret af usund mad
Ingefær, chili, hvidløg, fisk, citron, persille, ja listen er lang og fyldt med anti-sygdom. Bland dette i bulguren sammen med citronsaft og olivenolie
De har en kraftig smag af det søde fra dadlerne blandet medingefæren, og en eftersmag af chili. kakaopulver, chilikrydderi, ingefæren samt saften fra appelsinen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.