D. e. n. r. t. k. a. d. u. s. v. b. å. o. m. f. g. h. N. æ. i. l. -. ,. c. V. 1. 3. 0. H. ø. j. J. p. I. y. ". S. 5. U. (. 4. ). /. 2. 6. F. G. A. T. 7. 8. 9. B. P. è
røres forsigtigt rundt og låget puttes på igen. Læg låg på gryden. Men det er pludseligt gået op for mig, at muslinger ikke behøver at være specielt dyre, og at de faktisk er utrolig lette at lave og ikke mindst smager fantastisk
Muslingerne blev tilberedt på følgende måde. I weekenden stod den på moules frites. Muslingerne serveres i en skål eller dyb tallerken og pyntes med lidt frisk persille
M. u. s. l. i. n. g. e. r. o. b. v. f. a. t. p. h. -. m. d. ,. k. å. N. ø. æ. V. H. 1. 0. D. F. q. O. y. j. (. 4. ). 5. 2. 3. /. S. L. c. è. R. T. 6. 7. K. 8. 9. å l
Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampedeblåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Muslingerne bliver i den store gryde med låg på for at holde varmen. Muslingerne renses og de åbne muslinger kasseres (hvis de lukker sig ved et let bank, så er de stadig levende og helt fine) Løg, chili og hvidløg sauteres i olivenolie i en stor gryde, til de er lækkert gyldne og gennemsigtige
H. v. i. s. j. e. g. n. u. r. m. l. –. h. a. d. t. æ. k. å. J. ø. b. p. F. o. A. ,. f. -. c. K. …. S. M. y. G. T. D. L. I. 3. 0. U. P. V. B. O. 2. 1. C. R. ”. 4. 8. 5. Ø. d g
Servér med friskkogtparpadelleog friskrevet parmesan og en smule frisk timian. Skær gulerod og blegselleri i ganske små tern, og løget i halve, tynde skiver
Selv om vejret er gråt, kulden gør sit indtog i det ganske land, vinden blæser og regnen pusler på vinduerne, er det ikke ensbetydende med, at maden skal være grå og trist
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
M. m. s. a. f. r. n. e. t. d. b. k. y. i. ,. j. g. v. -. o. æ. å. l. h. u. H. N. p. ø. D. c. R. O. (. 4. ). 1. 5. 2. 3. 8. 0. /. F. S. L. K. 6. 7. V. T. 9. é. d g
Her i Norge er det ingen problem at købe muslingerne friske og renset, hvilket bestemt er en fordel. I Grækenland smagte vi de skønneste fetaoste, og undredes hvorfor at det skal være så vanskeligt at finde feta af så god kvalitet herhjemme
Når vandet koger tilsættes muslingerneog kom så låg på gryden. Der er ikke noget værre end at spise muslinger med sand, så gider man ikke gøre dem ordenlig rene, så lad være med at lave muslinger
Muslingerne tilsættes og vinen hældes over og der krydsres med salt og peber. salt og peber. Men ja, jeg lavede de her blåmuslinger til min familie - selv spiste jeg dem ikke, men de sagde at de smagte rigtig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.