M. o. d. e. l. n. t. i. s. r. v. p. å. b. a. y. k. N. u. f. O. g. j. ø. æ. h. ,. m. D. w. S. F. H. A. J. T. ". L. K. 3. 0. x. c. 5. 8. /. 4. 2. ½. 1. -. 7. 9. G. 6
Grunden til jeg startede med at kalde dem kæledyr er, at man skal huske at fodre dem jævnligt, med det de nu hver især fermenterer, så tager man det færdige produkt fra og drikker eller spiser det, og starter et nyt
D. e. t. r. s. p. æ. n. d. m. g. a. l. k. o. f. ,. y. j. S. h. i. v. å. u. b. -. c. '. V. H. ø. M. N. G. I. 1. 8. 0. E. C. P. O. x. w. R. F. A. (. ). L. +. 9. W. K. J. 2. 4. 5. Y. B
Men dagen efter har det været som om min fordøjelse harfået et ordentligt boost, og min mave var helt inde på plads igen og min krop føltes let og fuld af energi
Måske har den bare aldrig fået noget ”rigtigt” navn. Hardu et bud, så kom med det. Mit umiddelbare bud må være, at kagen oprindeligt har et langt eller svært navn, som er umuligt at huske
Sådan gør du Rør det hakkede kød godt med salt og peber. Skær den forlorne hare i skiver i fadet. Sådan gør du Rør det hakkede kød godt med salt og peber
Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forloren hare
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.