Smagen er fyldigog varm på en måde, så styrken i krydderierne fremhæves uden at brænde. Jeg har forsøgt mig med forskellige opskrifter, men dette er første gang hvor det rent faktisk smager som det jeg har fået indiske restauranter, og jeg vælger at kalde autentisk
Brun et hakket løg i olie, brun også kødet og tilsæt Masala’en. Køer er jo hellige i Indien, og det er ikke helt politisk korrekt at spise indiske krydderier sammen medoksekød
Svits dem af på en pande med høj varme og lidt fedtstof. I ugens løb havde vi et par skønne gæster ovre til en super lækker men super nem omgang indisk “kyllingefest”
Tilsæt dernæst gurkemeje, spidskommen, koriander, chilipulver og garam masala. Der kan med fordel også tilsættes linser i denne ret, hvis man vil have den mere fyldig
Smag til med salt og peber og evt nogle af krydderierne (vi har jo alle forskellige smagsløg. den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken
J. e. g. l. s. k. r. i. n. d. m. a. f. y. ,. o. j. å. t. u. æ. b. v. c. I. G. h. M. ø. p. D. S. N. H. -. (. 4. ). 8. 0. 5. 1. 3. é. ½. E. 2. T. L. 6. 7. n g
H. e. r. l. i. g. k. y. d. t. v. n. m. a. ,. u. s. S. f. o. I. ø. G. h. 5. 0. 2. æ. c. z. p. 1. /. 4. (. ). -. '. E. ü. å. 3. b. O. T. +. R. P. F. j. B
Vi er derfor helt vilde med at lave vores egne indiske retter, som smager af så ufattelig meget og tilfredsstiller alle vores indiske cravings Disse to er nogle af vores absolute ynglings
økologisk hk oksekød,. lille fif til smagfuld indisk, og i denne udgave som et nemt og. lavet retten en hel del - også sammen mednogle skønne veninder, der nu også selv er
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.