Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Spises som de er, gerne med lidt revet parmesanog et skvæt olivenolie. Jeg var så heldig at få en pastamaskine i julegave og den har kørt næsten lige siden den blev pakket ud
Frisk revet parmesan. Herefter knuste jeg baconen og dryssede over svampene, hældte fløden ved, kogte op og vendte den friske kogtepasta i, sammen med tomater i halve
Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørrede tomater, pesto og en af mine yndlings. Du kan også lave den på en tærtedej, men jeg er ret vild med den lidt mere fedtfattige og sprøde version som her
Heldigvis er det dog ikke det værste at ligge inde med, når man som jeg er en sand spinat-elsker. Jeg besluttede mig - som overskriften afslører - for at tilberede min spinat sammen med hårdtstegte champignoner oghvidløg
Tilsæt parmesan, skinke og basilikum og varm igennem. revet parmesan. Steg hvidløg kort i olie. Pasta skaber altid glæde ved middagsbordet, og her er en dejlig version med fløde, basilikum, tomater og parmaskinke
Brug små cherry-, cocktail- eller SanMarzano tomater. Bland sovsen medpastaen, lige inden du serverer med revet parmesanost eller Pecorino Romano og et ekstra stænk af ekstra jomfru olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.