Julekalender d. Så kom december endelig. Hjemmelavet Jule flødebollerVelkommen til årets julekalender. 1 december. 250 g mørk Chokolade 55%. 1-2 tsk. Kog 300 g sukker og 1 dl vand i 2 minutter. 250 g mørk Chokolade 55%
2 kanelstænger. 2 – 3 dage. 2 kanelstænger. Julesnaps høre julen til så hvorfor ikke lave din egen, det er faktisk utroligt nemt og det smager fantastisk – tro mig det vil helt sikkert blive et hit hos dine julegæster
1 1/2 dl surdej. 25 gram brændt maltmel. 1 1/2 spsk honning. 200 gram hvedemel. 2 timer. Rugbrødet skal bage i 2 timer ved 180 grader i en forvarmet ovn på nederste rille, men ca. hver 20 minut, så skal den øverste skorpe vædes med vand. Efter de første 25 minutter skal dejen også punkteres. Når rugbrødet er færdig, pakkes det straks ind i vådt viskestykke og hviler mindst 2 timer, så det får lov til at sætte sig, men så er der ellers også serveret rigtig lækkert rugbrød til julefrokosten. 1 1/2 dl surdej. 25 g. 1 1/2 spsk honning. 200 gram hvedemel
250 g sukker. 1-2 dl kokosmel til pynt og evt. 250 g sukker. 1-2 dl kokosmel til pynt og evt. Glaserede æbler med kokos plejer vi og lave hver jul, og så er det jo lidt sundt i denne søde juletid
Men da jeg fik opskriftsbogen nr2 fra Jeanne d´Arc Living med opskriften hvor de har tilsat kanel skulle det straks prøves, og må sige det kan sagtens anbefales, Så opskriften her er på en stor portion da de jo hurtig forsvinder. 45 minutter ved 120 grader
Der er en del ventetid ved denne kage – Start derfor i god tid, helst 1-2 dage før den skal serveres. Ø24 cm). 200 g. 1,5-2 vaniljestænger. 2 kartoner kirsebærsovs. Bag i 20 min. 2) Lav nu risalamanden. 2-3 timer. – Kom nu kagen med kirsebærsovs på i køleskabet i minimum 2-3 timer – Meget gerne mere. 200 g. 1,5-2 vaniljestænger
2 ruller butterdej. 250 g champignon. 2 tsk. 1/2 bundt purløg (kan undværes). 2) Bland flødeost, dijonsennep, hakket purløg, salt og peber sammen og smag til. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader. 250 g. 2 tsk dijonsennep. 1/2 bundt purløg. 200 g
220 g mel. 250 g champignong. 2 pakker bacon. ved 200 grader. 2) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. ved 200 C. ved 200 C varmluft, så baconlåget bliver sprødt. 220 g. 250 g. 200 g
December – Hvid brown. December – Hindbærbo. December – Kanel/chok. December – Æbletært. 2 spsk sukker. 200 g chokolade 70 pct. 2) Temperer chokoladen. – Hel 2/3 af det varme chokolade over den fint hakkede chokolade og rør rundt. Hvis ikke alt chokoladen er smeltet, tilsæt mere varmt chokolade (her må temperaturen ikke overstige 32 C). 2. 2 spsk sukker. 200 g chokolade 70 pct
20 små kokosmakroner. 25 g smør. 125 g kokosmel. 125 g sukker. 1/2 vaniljestang (kornene). 2 æggehvider. 2) Tag med en spiseske en klat kokosmasse og form ca. 20 små makroner på en bageplade med bagepapir. 3) Bag makronerne i 11-12 min. ved 200 C og køl makronerne ned. Haslund 25 g. 125 g. 125 g. 1/2 vaniljestang. 2 æggehvider
Har I en dag til overs i december måned, kan den med fordel. 25 g blødt smør. 2 æg. 25 g sukker. 2 tsk vanilje. 250 g mel. blandet med 1/2 tsk kardemomme. Ælt dejen igennem og rul den ud i 2 cm tykkelse. 2x2cm. 25 g blødt smør. 2 æg. 25 g sukker. 2 tsk vanilje. 250 g mel
200 g smør. 200 g hvid chokolade. 200 g rørsukker (almindelig sukker kan bruges, men jeg anbefaler bestemt rørsukker). 2) Æg, sukker, mel, vaniljekorn og salt piskes grundigt sammen. Ø22 (alle forme kan bruges). 6) Smelt det hvidechokolade og temperer det til 32 grader. Haslund 200 g. 200 g. 200 g
December – Brændte m. December – Hjemmelav. December – Hindbærbo. December – Luftig og. 200 g mandler. 2) Kom mandlerne i saltvandet og lad dem ligger der i 15-20 min. 200 g mandler
20 frikadeller. 1 stort rødløg (eller 2 små). 2 æg. 2 spsk mel. 2 tsk. 1-2 spsk. 2 tsk. 2) Kom smør på en varm pande. 2) Bland alle de resterende ingredienser til en dressing og smag til. 20 frikadeller. 2 æg. 2 spsk mel. 2 tsk salt. 1-2 spsk hvidvin. 2 tsk salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.